Strakke Nieuwbouw Muren.nl

Voor het strak en glad afwerken

van uw nieuwbouw muren...

Jelle en Julie, Nijmegen

Voor ons nieuwbouwhuis waren wij op zoek naar de geschikte wandafwerking voor de muren en het plafond.
Via google kwamen wij op de site van strakkenieuwbouwmuren terecht.  
De informatie die op de site stond betreft de werkwijze en de foto's spraken ons meteen aan.
Door de bouwtekening in te scannen bij de aanvraag voor een offerte krijg je een goed beeld van de kosten. René had binnen 24 uur de offerte klaar en ons per mail toegezonden. René nodigde ons uit om zijn werk te komen bekijken in een woning waar hij op dat moment aan het werk was. Vol passie en enthausisme liet René zijn werk in de woning zien. Het zag er super mooi en strak uit. Daardoor hebben wij geen moment getwijfeld en René meteen de opdracht gegeven onze muren en plafond mooi af te werken. De communicatie verliep op een zeer prettige manier. René denkt mee en benaderd je op een vriendelijke manier. Via René hebben wij ook zijn schilder leren kennen. Samen hebben ze een een super mooi resultaat geleverd. Het ziet er heel netjes en strak uit. 
Tevens heeft René onze zolder voorzien van scheidingswanden. De zolder van nieuwbouw huizen worden vaak onafgewerkt opgeleverd. René heeft met zijn mensen een prachtig resultaat geleverd en de zolder heel mooi ingedeeld in verschillende ruimtes.
Wij zijn zeer tevreden over het werk, de communicatie en de betrouwbaarheid waarmee René en zijn mensen de klus hebben geklaard! Wij kunnen René daarom ook van harte aanbevelen.

Dhr.
Mevr.
Naam:
Telefoon:
 

Nieuwbouw stucen

Nieuwbouw Nieuwbouw

Over het algemeen worden nieuwbouwmuren niet glad opgeleverd. Ze moeten professioneel afgewerkt worden.
Meer informatie

Sausklaar maken

Nieuwbouw Nieuwbouw

De door ons opgeleverde muren zijn vrijwel direct sausklaar. Om tot dit resultaat te komen gaan we als volgt te werk.
Meer informatie

Referenties

Nieuwbouw Nieuwbouw

Wil je weten wat anderen over ons vertellen? Strakkenieuwbouwmuren heeft van verschillende klanten enthousiaste reacties ontvangen.
Meer informatie