Strakke nieuwbouwmuren

klaar om gesaust te worden.
Jouw huis krijgt de uitstraling die het verdient!

Gefeliciteerd

nieuwbouwmuren

Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwbouwwoning. De keuze voor wandafwerking vormt, net als de inrichting en aankleding, de basis van je woning. Een gladde muurafwerking geeft een luxe, rustige uitstraling met een ruimtelijk effect. Bovendien past een strakke muurafwerking in ieder interieur.

Als het gaat om wandafwerking van nieuwbouwwoningen helpt Strakkenieuwbouwmuren.nl jou graag bij het maken van de juiste keuze. Maatwerkadvies, snelheid, kwaliteit en acceptabele tarieven vormen hierbij het uitgangspunt. En het resultaat? Dat mag er zijn: strakke nieuwbouwmuren, klaar om gesaust te worden!
 


Strakke muren, strakke prijzen!

Strakkenieuwbouwmuren.nl is jouw specialist in het glad en strak afwerken van de muren van jouw nieuwbouwwoning. Bij ons ben je gemiddeld maar liefst 40% goedkoper uit ten opzichte van 
traditioneel stucwerk. Vraag vandaag nog een offerte aan. Heb je inmiddels al een offerte liggen en wil je weten of het voordeliger kan? Neem contact op en krijg direct vrijblijvend advies. 
Dhr.
Mevr.
Naam:
Telefoon:
 

Nieuwbouw stucen

Nieuwbouw Nieuwbouw

Over het algemeen worden nieuwbouwmuren niet glad opgeleverd. Ze moeten professioneel afgewerkt worden.
Meer informatie

Sausklaar maken

Nieuwbouw Nieuwbouw

De door ons opgeleverde muren zijn vrijwel direct sausklaar. Om tot dit resultaat te komen gaan we als volgt te werk.
Meer informatie

Referenties

Nieuwbouw Nieuwbouw

Wil je weten wat anderen over ons vertellen? Strakkenieuwbouwmuren heeft van verschillende klanten enthousiaste reacties ontvangen.
Meer informatie