Sausklaar en glad afgewerkt

Muren afgewerkt door Strakkenieuwbouwmuren.nl
zijn muren die gezien mogen worden!

Strakke Nieuwbouwmuren

Strakke nieuwbouwmuren

Een (nieuwbouw)woning koop je niet zomaar. Vaak gaan er maanden of zelfs jaren aan voorbereiding aan vooraf. Uiteraard wil je het liefst dat je woning met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen wordt voltooid. Daarom zal je je, voordat je met zaken als inrichting en aankleding bezig gaat houden, moeten bedenken hoe je je muren wilt afwerken.
 

Moderne muren

Tegenwoordig wordt steeds vaker voor een gladde, strakke muurafwerking gekozen. Want hiermee kies je voor een moderne en hippe uitstraling. Bovendien zijn strakke muren altijd op een later tijdstip aan te passen. Zo kun je ze voorzien van je favoriete kleur of een trendy behang. Strakkenieuwbouwmuren.nl is gespecialiseerd in het glad en strak afwerken van nieuwbouwmuren. Wij leveren de muren scheurvrij , glad afgewerkt en sausklaar op.
 

Overige mogelijkheden wandafwerking

Jarenlang ervaring in en met nieuwbouw heeft ons een omvangrijk, betrouwbaar netwerk opgeleverd. Strakkenieuwbouwmuren.nl heeft met een select aantal vakspecialisten een samenwerkingsverband waardoor wij in staat zijn om jou nog verder te ontzorgen op het gebied van wandafwerking. Goedkoop, snel en professioneel. Wat dacht je bijvoorbeeld van sausen, schilderen, verven of texen? Liever een combinatie van wandafwerking, spuitwerk of spachtelputz bijvoorbeeld? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.
 

Contact

Niet alleen onze muren zijn strak, ook onze tarieven zijn strak geprijsd. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Dhr.
Mevr.
Naam:
Telefoon:
 

Nieuwbouw stucen

Nieuwbouw Nieuwbouw

Over het algemeen worden nieuwbouwmuren niet glad opgeleverd. Ze moeten professioneel afgewerkt worden.
Meer informatie

Sausklaar maken

Nieuwbouw Nieuwbouw

De door ons opgeleverde muren zijn vrijwel direct sausklaar. Om tot dit resultaat te komen gaan we als volgt te werk.
Meer informatie

Referenties

Nieuwbouw Nieuwbouw

Wil je weten wat anderen over ons vertellen? Strakkenieuwbouwmuren heeft van verschillende klanten enthousiaste reacties ontvangen.
Meer informatie