Over ons

Strakke muren, strakke prijzen

Strakkenieuwbouwmuren.nl is gemiddeld 40% goedkoper dan traditioneel stucwerk.
Offerte aanvragen

Wat we doen

Muren die gezien mogen worden, dat is waar Strakkenieuwbouwmuren.nl voor staat! Wij hebben jarenlange ervaring met nieuwbouwwoningen. En doordat we een innovatieve werkwijze hebben ontwikkeld, kunnen we tegen een zeer voordelig tarief strakke nieuwbouwmuren realiseren.

Sausklaar maken

Met onze wandafwerking krijgt jouw nieuwbouwwoning direct de moderne uitstraling die het verdient. En dat is nog niet alles; de muren zijn ook nog eens heel makkelijk te bewerken. Nadat de muren droog zijn, zijn ze klaar om gesaust te worden. Dus bedenk alvast wat jouw favoriete kleur verf is! In de tussentijd stellen wij graag jouw offerte op.
Sausklaar maken Met onze wandafwerking krijgt jouw nieuwbouwwoning direct de moderne uitstraling die het verdient. En dat is nog niet alles; de muren zijn ook nog eens heel makkelijk te bewerken. Nadat de muren droog zijn, zijn ze klaar om gesaust te worden. Dus bedenk alvast wat jouw favoriete kleur verf is! In de tussentijd stellen wij graag jouw offerte op. Waar wacht je nog op, vraag ‘m vandaag nog aan!

Voordelen

Garantie

Reviews

Strakke muren

Contact opnemen

Heeft u interesse in Strakke Nieuwbouwmuren?

Contact opnemen

© 2024 Strakkenieuwbouwmuren.nl