Werkwijze

Straks een ander kleurtje?

Soms ben je er ineens op uitgekeken. De muren die wij opleveren kan je later gewoon overschilderen!
Contact

Werkwijze

Mooie strakke muren

Strakkenieuwbouwmuren.nl weet precies waaraan duurzaam en fraai vormgegeven muurafwerking moet voldoen. Van de juiste voorbehandeling tot  en met de perfecte, strakke afwerking door een deskundige, ervaren stukadoor. 

De muren in jouw nieuwbouwwoning worden behangklaar opgeleverd. Dit betekent dat krassen, gaatjes en andere oneffenheden worden getolereerd in deze zogenoemde klasse 2-afwerkingsvorm. Voordat we beginnen met dunpleisteren maken we één en ander stofvrij en inspecteren we de muren grondig. Daarna brengen we gaasband aan op de scheurgevoelige plekken. Vervolgens zorgen we ervoor dat de muren twee keer gepleisterd en geschuurd worden voor een spiegelglad resultaat.

Glad pleisterwerk is een zeer arbeidsintensieve afwerkingsvorm. De pleisterlaag wordt namelijk twee maal handmatig of machinaal op de ondergrond aangebracht. De eerste keer met goed egaliserende pleister, de tweede keer met kant-en-klare finish-pasta. Uiteindelijk wordt iedere wand glad en strak opgeleverd, klaar om gesaust, geverfd of getext te worden. 

Neem contact op voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Bent u geïnteresseerd in een offerte, vraag het nu aan.

Offerte aanvragen

© 2024 Strakkenieuwbouwmuren.nl