Reviews

Perfect en glad afgewerkt

"De muren staan er prachtig bij. Ik stond versteld van hun vakmanschap"
Contact

Reviews

Youri, Houten

"Na vergelijken en hebben gesproken met aantal aanbieders gekozen voor René zijn diensten. Het prettige contact en heldere uitleg gaven de doorslag. Afspraken worden ook echt nagekomen en het team is echt super. Gekozen voor dunpleister en sausen en beiden teams werken ontzettend netjes en leveren volgens de afspraak hoge kwaliteit af. Een prettige ervaring met een heel goed gevoel bij oplevering. Een absolute aanrader op alle punten!!"

Brian, Nijmegen

“Wij hebben onze woning laten doen door Strakkenieuwbouwmuren.nl. Alles is netjes gepleisterd, geschuurd en  zeer strak afgewerkt. De wanden zijn daarna allemaal netjes gesausd en het resultaat is super.”

Marco en Anne Marie, Driel

"Op aanraden van een collega hebben we René benaderd voor het stuc- en schilderwerk in onze nieuwbouwwoning. Vervolgens hebben we zijn gegevens ook alweer doorgegeven aan verschillende kennissen. Dit geeft wel aan hoe tevreden we zijn over het werk dat René en zijn team bij ons hebben geleverd. Ze werken snel, maar vooral heel netjes. Wat ook heel fijn was, is dat we in overleg hebben kunnen afspreken wat we door hen lieten doen en wat we zelf wilden doen. Gedurende de werkzaamheden wilden we daarin nog iets wijzigen en ook dat was geen probleem. Kortom; de flexibiliteit, professionaliteit en de prettige communicatie maken dat wij in de toekomst zeker weer voor Strakkenieuwbouwmuren.nl zullen kiezen." 

Martijn

"Op aanraden van diverse personen gebruik gemaakt van de diensten van Strakkenieuwbouwmuren.nl, en daar zijn wij heel blij mee. René en de rest van het team hebben keurig gewerkt, afspraken nagekomen en het resultaat is geweldig! Zeker ook een aanrader voor wie nog een keuze moet maken!"

Suzan en Jannes, Nijmegen-Noord

''René en zijn mannen werken snel en zorgvuldig. Het resultaat was precies zoals beloofd: super strakke nieuwbouwmuren. Afspraken werden goed nagekomen. René is heel prettig in de samenwerking en daarin ook heel flexibel. Een aanrader!''

Michiel en Janka, Soesterberg

''Bedankt voor de mooie klus! We zijn erg tevreden met het resultaat! Die grijze muur is prachtig geworden dus daar ben ik ook echt heel blij mee. Behang zit er ook supernetjes op. Kortom, we zijn dik tevreden!'' Michiel en Janka, Soesterberg.

Denise, Rosmalen

Wij zijn zeer tevreden over het pleisterwerk in onze nieuwbouwwoning. Vanaf het eerste contact verliep de communicatie met René heel goed. Hij is laagdrempelig te benaderen en heeft ons goed geadviseerd. Het pleisterwerk is prachtig, wij zijn er heel erg blij mee!

Eva, Amersfoort

"Ik heb mijn woning laten afwerken door strakkenieuwbouwmuren.nl Het zijn aardige jongens die zeer goed werk leveren tegen een prima prijs. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het resultaat!"

Roy en Dorieke, Utrecht

Na een snelle en duidelijke offerte van strakkenieuwbouwmuren.nl hebben René en zijn team ons nieuwbouwhuis super strak en glad gezet, waarna het keurig is gesaust. AL het werk werd keurig opgeruimd en nagelopen totdat alles 100% was. Echte vakmannen, netjes, duidelijk en vriendelijk, echt een aanrader!

Jelle en Julie, Nijmegen

Voor ons nieuwbouwhuis waren wij op zoek naar de geschikte wandafwerking voor de muren en het plafond.Via google kwamen wij op de site van strakkenieuwbouwmuren terecht.  De informatie die op de site stond betreft de werkwijze en de foto's spraken ons meteen aan.Door de bouwtekening in te scannen bij de aanvraag voor een offerte krijg je een goed beeld van de kosten. René had binnen 24 uur de offerte klaar en ons per mail toegezonden. René nodigde ons uit om zijn werk te komen bekijken in een woning waar hij op dat moment aan het werk was. Vol passie en enthausisme liet René zijn werk in de woning zien. Het zag er super mooi en strak uit. Daardoor hebben wij geen moment getwijfeld en René meteen de opdracht gegeven onze muren en plafond mooi af te werken. De communicatie verliep op een zeer prettige manier. René denkt mee en benaderd je op een vriendelijke manier. Via René hebben wij ook zijn schilder leren kennen. Samen hebben ze een een super mooi resultaat geleverd. Het ziet er heel netjes en strak uit. Tevens heeft René onze zolder voorzien van scheidingswanden. De zolder van nieuwbouw huizen worden vaak onafgewerkt opgeleverd. René heeft met zijn mensen een prachtig resultaat geleverd en de zolder heel mooi ingedeeld in verschillende ruimtes.Wij zijn zeer tevreden over het werk, de communicatie en de betrouwbaarheid waarmee René en zijn mensen de klus hebben geklaard! Wij kunnen René daarom ook van harte aanbevelen.

Tom, Zeist

Door een zoekopdracht op Google kwam ik op de website van Rene. Mede door de mooie foto's heb ik gevraagd om een offerte. Deze kwam razend snel. Na een telefoontje van zijn kant om de offerte te bespreken heeft Rene mijn appartement exact opgemeten. Na de aanpassing van de offerte (ik had te veel m2 opgegeven) heb ik de opdracht aan hem gegeven. Wat de doorslag gaf voor mij was de goede prijs, de communicatie en de beloofde afwerking! In een gesprek bij mij thuis hebben we de mogelijkheden en kleuren besproken. In 1,5 dag was het sausklaar maken van de muren gedaan. Dit zag er al top uit. De volgende dag kwam zijn schilder Ad langs om de muren te sauzen. Dit resultaat was echt top, de combi van Rene en Ad geeft het beste resultaat!

Michel en Louise, Den Bosch

Wij zijn zeer tevreden over de mooie gladde afwerking van René en zijn team. Plafonds en muren zijn prachtig geworden. Alles netjes snel na de oplevering en netjes gewerkt.

Wendy uit Valburg

"Binnen drie dagen waren alle muren van mijn nieuwbouwwoning superglad en klaar om  te verven! Ik kan strakkenieuwbouwmuren.nl iedereen van harte aanbevelen."

Lucas, Arnhem Schuytgraaf

"Via via kwamen we bij René van strakkenieuwbouwmuren.nl uit voor het glad afwerken van de muren van ons nieuwbouwhuis. Vanuit het bouwbedrijf wisten we pas twee weken voor de oplevering de definitieve datum (zo gaat dat blijkbaar bij nieuwbouw), en konden we eindelijk de afspraak die met potlood in de agenda stond definitief inplannen. Gelukkig kon het afwerken van de muren kort aansluitend gestart worden, en is er zelfs op een vakantiedag en in het weekend gewerkt om het af te maken. Een hele verademing in een tijd waarin het moeilijk is om op korte termijn afspraken te kunnen maken. en belangrijker nog, het eindresultaat is echt super. René en team, van harte bedankt!"

© 2024 Strakkenieuwbouwmuren.nl